09 Тра

Гарбуз вилікує від грибка

Гарбуз вилікує від грибка

Гарбуз вилікує від грибкаВсім відомі корисні властивості гарбуза.

За змістом цілющих речовин гарбуз перевершує багато інших овочів. У ній є цукру, каротин, вітаміни С, В1, В2, В5, В6, Е, РР і навіть такий рідкісний вітамін, як Т, сприяючий прискоренню обмінних процесів в організмі. Крім того, з гарбуза ми отримуємо вітамін К, необхідний для згортання крові, жири, білки, вуглеводи, целюлозу, пектинові речовини, мінерали, у тому числі калій, кальцій, залізо.Read More

09 Тра

Помідор замість персика

Помідор замість персика

помідорЯк відомо, діти найчастіше замість корисних овочів обирають солодке. Приміром, помідори дуже корисні для здоров’я. У них міститься величезна кількість найцінніших вітамінів і антиоксидантів, таких як лікопін, який нейтралізує вільні радикали і таким чином грає істотну роль в запобіганні розвитку раку.Read More

03 Тра

Ламінарія

Ламінарія

ламінаріяЩо це. Найдинамічніша морська водорість з багатим вмістом декількох мінералів, особливо йоду. БАДи з ламінарії зазвичай радять людям з порушеннями функції щитовидної залози.Read More

27 Кві

Перець чилі дає надію хворим на мігрень

Перець чилі дає надію хворим на мігрень

Перець чилі дає надію хворим на мігреньВчені стверджують, що ними відкрита чергова корисна властивість перцю чилі.

Виявилося, що процеси, що відбуваються в головному мозку під час нападу мігрені і реакція шкіри на масло чилійського перцю мають дуже багато подібного.Read More

14 Кві

Для захисту здоров’я пузані повинні переключитись на рослинну їжу

Для захисту здоров’я пузані повинні переключитись на рослинну їжу

Для захисту здоров'я пузані повинні переключитись на рослинну їжуАмериканські лікарі знову закликають встояти перед спокусою з’їсти чізбургер чи картоплю-фрі, відмовившись від них на користь порції брокколі або інших листяних зелених овочів. Саме такі продукти допоможуть перемогти метаболічні розлади, ожиріння і серцево-судинні хвороби.

Споживання більшої кількості рослинної їжі, багатої на фітохімікалії, запобігає шкідливим окислювальним процесам в організмі. Щоб отримати достатню кількість цих захисних речовин, необхідно регулярно їсти рослинні продукти, включаючи зелень, фрукти, овочі, горіхи і боби. Люди повинні відвикати від жирної, калорійної їжі, говорить доктор Хізер К. Вінсент, і переходити на продукти, багаті мікроелементами та мінералами.Read More