01 Тра

Життя на бобах

Життя на бобах

Життя на бобахЯкщо курячі грудки під протеїновим соусом вже не лізе в горло, спробуй цей прекрасний салат. Ні грама м’яса – і між тим навалом білка.

Червона і/або Біла консервована квасоля

Скільки: 4 ст. л.
Навіщо? Бобові – кращий після м’яса, яєць і молочних продуктів джерело білка. До того ж вони багаті кальцієм (для твоїх кісток) і магнієм. Можеш класти квасоля одного кольору, можеш мікшувати.

Консервований зелений горошок

Скільки: 1 ст. л.
Навіщо? Як і квасоля, багатий білком. До того ж в горошку міститься неабияка кількість фолієвої кислоти, необхідної для засвоєння організмом білків.

Консервована кукурудза

Скільки: 1 ст. л.
Навіщо? Злаки – одне з основних джерел вуглеводів. Без них хитавицю, як ми пам’ятаємо, нікуди. Ми вибрали кукурудзу просто тому, що вона добре поєднується за смаком з квасолею.

Редиска

Скільки: пара штук, порізаних півкругами.
Навіщо? Заради калію, що зміцнює серце (якому нелегко справлятися з Качковський навантаженнями) і поліпшує обмін речовин.

Зелена цибуля

Скільки: кілька листків, дрібно нарізаних.
Навіщо? Для профілактики всіляких застуд, ангін і грипів, готових накинутися на твоє рельєфне тіло.

Свіжа зелень

(Кінза, базилік, м’ята)
Скільки: по парі дрібно порізаних гілочок.
Навіщо? Ну взагалі-тому, що так смачніше.

СОУС

1 ст.л. оливкової олії
1 ст.л. винного оцту
Щіпка чилі
Сіль і перець за смаком
Перемішай масло, оцет і спеції, залий ними овочі і дай настоятися. Без особливих наслідків їжа може мотатися у твоїй сумці пару днів, поки ти нарешті НЕ добредеш до тренування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *